Voor meer informatie kunt u klikken op het desbetreffend rechtsgebied >

Letselschade

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer één van uw medewerkers tijdens het werk betrokken raakt bij een ongeval, kan het zijn dat u als werkgever aansprakelijk wordt gesteld. Wanneer u direct of indirect verantwoordelijk bent voor de opgelopen schade van de werknemer, kan de werknemer de opgelopen letselschade op u te verhalen.

Het is natuurlijk te hopen dat dergelijke situaties zich niet voordoen, maar het kan iedereen overkomen. In dat geval is het aan te raden om een advocaat aan uw zijde te hebben die u zo goed mogelijk bij kan staan in het letselschadetraject.

Wanneer u als ondernemer betrokken raakt in een ongeval als een verkeersongeluk, veroorzaakt door een andere partij, kunt u deze de wederpartij aansprakelijk stellen. Wellicht kunt u tijdelijk niet ondernemen en loopt uw onderneming daardoor inkomen mis. Helaas kan de rechtspersoon (de onderneming) geen letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. Dit kunt u alleen doen als natuurlijk persoon.

De advocaten bij Meesterwerk voor Ondernemers kunnen u bijstaan in een letselschadetraject wanneer u als werkgever aansprakelijk wordt gesteld. Met de Privé Module kan Meesterwerk voor Ondernemers eveneens de gezinsleden van ondernemers bijstaan bij letselschade.

> Terug naar home >