Wat kan Meesterwerk voor Ondernemers voor mij betekenen?

Meesterwerk voor Ondernemers is gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van juridische problemen voor ondernemers. Met een netwerk van gespecialiseerde en gerenommeerde advocaten en advocatenkantoren door heel Nederland, kiest u bij Meesterwerk voor Ondernemers voor kennis, kwaliteit en specialisme. Voor meer informatie zie: Meesterwerk voor Ondernemers. 

Wat houdt het Juridisch Servicecontract in ?

Het Juridisch Servicecontract is voor ondernemers een kostenbesparend product met als uitgangspunt juridische problemen en geschillen op te lossen, al dan niet te voorkomen. Dit product is tot stand gekomen in samenwerking met gerenommeerde en gespecialiseerde advocaten en advocatenkantoren.

Kosten voor een advocaat kunnen al snel hoog oplopen, veelal met het gevolg dat zaken blijven liggen. Meesterwerk voor Ondernemers pakt dit probleem aan in de vorm van een Juridisch Servicecontract. Een gedetailleerd overzicht van alle voordelen en de werkwijze van het Juridisch Servicecontract kunt u hier vinden > meer informatie >

Met welke juridische problemen kan ik bij Meesterwerk voor Ondernemers terecht ?

Een overzicht van de rechtsgebieden wordt hier vermeld. Dit is slechts een selecte van de meest voorkomende rechtsgebieden. Met een netwerk door heel Nederland heeft Meesterwerk voor Ondernemers veel kennis in huis, ook op het gebied van specifiekere rechtsgebieden. Bij twijfel kunt u altijd even contact met ons opnemen.

> overzicht rechtsgebieden >

Wat houdt de Fiscale Module in ?

De Fiscale Module is een op zichzelf staand product en biedt een kostenbesparende uitweg voor fiscale vragen en problemen. Voor de fiscalisten van Meesterwerk voor Ondernemers is het geven van deskundige adviezen en het voeren van rechtszaken dagelijkse kost. Een gedetailleerd overzicht van alle voordelen en de werkwijze van de Fiscale Module kunt u hier vinden.
> meer informatie >

Welk advocatenkantoor of welke advocaat krijg ik toegewezen?

U krijgt een advocatenkantoor toegewezen die voor u het meest toegankelijk is. Zowel op juridische raakvlakken als op afstand. De advocatenkantoor van Meesterwerk voor Ondernemers zijn allen zeer goed bereikbaar. > meer informatie >

Wat houdt de incasso-ondersteuning in?

Als lid van Meesterwerk voor Ondernemers is de incasso-ondersteuning een onderdeel van uw abonnement. Voor vorderingen tot € 25.000,- (inclusief kosten) biedt Meesterwerk voor Ondernemers u een vrijwel kosteloos voortraject (sommatiebrief, herinneringsbrief, eventueel verweer en nabellen). U kunt een gerechtelijke procedure starten voor een vaste lage prijs conform onze staffel. U wordt gedurende het volledige traject begeleid en volledig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Voor meer informatie zie: incasso-ondersteuning. > meer informatie >

 

Wanneer kan er een incassotraject worden gestart?
Wanneer u zelf minimaal één herinnering heeft verstuurd naar uw debiteur, kunt u overgaan tot incasso. Het is een wettelijke eis dat de laatste aanmaning een minimale betalingstermijn moet hebben van 14 dagen. Daarnaast dient er vermeld te worden dat de vordering bij het uitblijven van de betaling uit handen wordt gegeven en alle daaraan verbonden kosten voor de debiteur zijn.
Wat heeft het incassobureau nodig om een dossier te starten?
  • een kopie-factuur
  • een kopie-herinneringsbrief
  • een kopie-laatste herinneringsbrief
  • een kopie leveringsvoorwaarden
  • een kopie-contract (indien van toepassing)
Is er een minimaal bedrag voor het starten van een incasso?
Nee, dat is er niet.
Is er een maximaal bedrag voor het starten van een incasso?
In principe niet. Er wordt alleen onderscheid gemaakt wie uw incasso behandeld. Vorderingen onder de € 25.000,- ( inclusief kosten )worden behandeld door ons incasso-kantoor. Vorderingen van boven de € 25.000,- worden door uw advocaat behandeld.
Dit biedt de juiste druk voor een succesvol en snel traject.
Hoe gaat een incassotraject in z’n werk?

Het incassotraject dat ons incassobureau handhaaft bevat een voortraject, bestaande uit drie fases en een dagvaardingstraject. Voor een uitgebreide uitleg over het incassotraject kunt u hier terecht.  > meer informatie >