Meesterwerk voor Ondernemers is een dienstverlenende organisatie die juridische ondersteuning geeft aan ondernemers. Wij zijn de schakel tussen ondernemers, advocaten, fiscalisten en specialisten. Ons streven is om juridische knelpunten zoveel mogelijk te voorkomen of zo snel mogelijk op te lossen met de juiste hulp.

Ons netwerk is groot en met name gericht op juridische kennis. De aangesloten advocaten, fiscalisten en specialisten hebben kennis van zaken en kunnen u snel te hulp schieten. Ons team focust zich op actuele veranderingen en service. Door veel met ondernemers te spreken, weten we wat de behoefte van onze klanten zijn. Zo kunnen we onze producten aanvullen en aanpassen waar nodig. Wij denken met onze klanten mee en gaan met de tijd mee.

Ons specialistische netwerk, de korte lijnen en het sterke team dat voor u klaarstaat, dat is onze kracht!

Bij de werkwijze van Meesterwerk voor Ondernemers staan drie woorden centraal; accuraat, transparant en servicegericht. Wij zijn een dienstverlenende organisatie en hebben klantentevredenheid hoog in het vaandel staan.

Wij merken dat onze klanten  behoefte hebben aan duidelijkheid. Het juridische vakgebied is voor veel van onze klanten een ingewikkeld vak. Men weet van juridische basisprincipes, maar het wordt al snel als complex ervaren. Bij Meesterwerk voor Ondernemers vinden wij het onze taak om die complexiteit te verduidelijken en hulp te bieden waar dat nodig is.

In veel gevallen is snelheid en accuraat handelen één van de belangrijkste dingen. Meermaals zien wij dat juridische kwesties worden weggeschoven, bijvoorbeeld omdat een plan van aanpak ontbreekt. Onze werkwijze richt zich op aanpakken en juist de snelheid erin houden. Dit biedt de meeste kans op een oplossing en een positief eindresultaat.

Transparant en servicegericht slaat terug op onze organisatiestructuur. Wij vinden het belangrijk dat klanten weten dat ze op ons terug kunnen vallen voor juridische steun. Door zo transparant mogelijk over onze producten en diensten te zijn, brengen we zo helder mogelijk in kaart wat we bieden en met wie u zaken doet.

Meesterwerk voor Ondernemers heeft samenwerkingen met verschillende partners. Zo kunnen we ondernemers op juridisch vlak alles bieden.

Advocatenkantoren
Meesterwerk voor Ondernemers werkt samen met gespecialiseerde en gerenommeerde advocatenkantoren door heel Nederland. Na aanmelding van uw lidmaatschap ontvangt u de gegevens van het advocatenkantoor waarbij u bent ingedeeld.

Alle advocatenkantoren waarmee wordt samengewerkt worden geselecteerd op basis van kwaliteit.

Enkele criteria waarop wij selecteren:

√ Minimaal 5 jaar ervaring
√ Minimaal 2 gespecialiseerde advocaten
√ Kennis van alle, voor ondernemers belangrijke, rechtsgebieden
√ Alle gemaakte afspraken, moeten worden nagekomen
√ Resultaatgerichte aanpak en actieve werkwijze
√ Altijd telefonisch bereikbaar of mogelijkheid voor terugbelafspraak

Fiscalisten
Voor de Fiscale Module hebben wij een ijzersterk en ervaren kantoor als partner. Na aanmelding van lidmaatschap ontvangt u de gegevens van dit kantoor. Alle adviseurs hebben een afgeronde universitaire opleiding in de richting Fiscale Economie of Fiscaal Recht. Voor fiscale advisering en begeleiding bent u bij hen op het juiste adres. Zij beschikken over een ruime ervaring in het voeren van rechtszaken en hoger beroepzaken voor de Belastingrechter respectievelijk Hoge Raad. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in onderhandelingen met de belastinginspecteur.

Incassobureau
De Incassoservice van Meesterwerk voor Ondernemers wordt verzorgt door een incassobureau met een snelle aanpak, persoonlijke werkwijze en respect voor uw klantrelatie. Daarnaast worden gerechtelijke procedures gevoerd. U heeft de keuze om de incasso te laten uitvoeren via het incassobureau of voor te leggen bij een incasso advocaat. Er kan een inschatting worden gemaakt of de vordering in behandeling wordt genomen of dat u een advocaat nodig heeft.