Juridische ondersteuning voor ondernemers gezocht:

  Juridische ondersteuning voor ondernemers gezocht!!

  Als ondernemer heb je soms veel hooi op je vork. Je onderneming runnen, personeel motiveren en zorgen voor goede begeleiding bij bijvoorbeeld ziekte.  Zorgen dat je administratie op orde is en voldoen aan alle regels en wetten die voor een onderneming gelden.

  Als ondernemer kun je regelmatig tegen bepaalde zaken aanlopen en mis je vaak de deskundige ervaring en tijd om over bepaalde juridische zaken een juiste beslissing te nemen.

  Keuze juridische dienstverlener
  Veel ondernemers vinden het lastig om een goede juridische dienstverlener te kiezen vanwege het grote en diverse aanbod. Een groot aantal ondernemers hebben geen beeld bij het halen van hun rechten gewoonweg omdat ze er geen ervaring mee hebben. Vaak wordt de keuze ook bemoeilijkt door de hoge kosten, de tijd die gemoeid gaat met het voeren van gerechtelijke procedures en de mate van de ingewikkeldheid van een gerechtelijke procedure. Daarnaast heeft een klein aantal geen vertrouwen in een eerlijke beslissing door de rechter of kundigheid van de jurist of advocaat.

  Pas actie bij een ernstig conflict
  Bij een ernstig conflict vindt een groot deel van de ondernemers het toch de moeite waard om juridische stappen te ondernemen. Vaak kan een ernstig conflict met juridische ondersteuning in een eerder stadium worden voorkomen Op een bepaald punt ontkom je als ondernemer er niet aan om juridische ondersteuning te gaan vragen.

  Kennismaken met een juridische dienstverlener
  De beste manier is om eerst kennis te maken met een juridische dienstverlener of een advocatenkantoor. In een kennismakingsperiode kan de ondernemer zijn wensen kenbaar maken de advocaat leert de ondernemer en zijn bedrijf kennen. Zo ontstaat er d.m.v. wederzijds overleg een samenwerking en vertrouwen waarbij de ondernemer zich comfortabel bij kan voelen.

  Ter kennismaking biedt Meesterwerk voor Ondernemers

  voor nieuwe klanten een proefperiode aan: 

  Juridisch Servicecontract met 

  voorafgaande een gratis proefperiode van 3 maanden*

  *Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten – Geldig van 10 tot 24 januari 2024

  D.m.v. een juridisch service abonnement kunt u 3 maanden gebruik maken van de diensten van advocaten of specialisten in diverse rechtsgebieden.

  Wanneer gewenst kunt u de proefperiode laten verlopen in een jaarabonnement of voorafgaande ingang van het jaarabonnement beëindigen.

  Wat kunt u als klant verwachten?

  • Gratis telefonisch consult
  • Screenen van contracten en voorwaarden tot 5 pagina’s gratis
  • Nieuwsbrieven
  • Gereduceerd uurtarief
  • Procesvertegenwoordiging
  • Incasso ondersteuning

   Voor meer informatie over onze dienstverlening lees onze brochureJuridische dienstverlening voor ondernemers

    

   Code aanvragen 

   Om gebruik te maken van de proefperiode kunt u via onderstaande button een code opvragen deze code is geldig tot 20 januari 2024. Na deze datum vervalt het aanbod.

   – U vult uw naam en e-mailadres in.

   – U ontvangt via mail een code en een link om de code te activeren.

   – Informatie over gebruik van de proefperiode.

   Wanneer u gebruik wilt maken van de actie kunt u de ontvangen code activeren. Na activatie van de code en ontvangst van de benodigde gegevens kunt u gebruik maken van de juridische dienstverlening.

    Blijf op de hoogte volg ons op :  LinkedIn – Twitter – Facebook of  – Instagram

   Meesterwerk voor ondernemers
   Cassiopeiadreef 41
   2401 HK Alphen aan den Rijn

   Tel. 0172 – 23 33 00
   E-mail: info@meesterwerkvoorondernemers.nl