Wereldwijd is het vaccineren begonnen en hopen we allemaal dat dit er uiteindelijk voor gaat zorgen dat we weer normaal kunnen werken en ondernemen. Ondertussen is het nog niet zover en is voor veel werkgevers en werknemers de coronacrisis een langlopende zware periode geworden.
De Corona maatregelen zijn aangescherpt en verlengd, van een daadwerkelijke versoepeling is nog geen sprake. 
De regering geeft daarom aan het steunpakket voor banen en economie fors te hebben uitgebreid.

Juridische ondersteuning na en gedurende de Corona periode

Het is duidelijk dat gedurende de Corona – maatregelen ondernemers en dus ook advocaten worden geconfronteerd met vragen over de meest uiteenlopende juridische situaties of kwesties. Doordat men vanwege corona maatregelen toch wel wat meer geïsoleerd te werk gaat kan het soms wel eens lastig zijn om met minder contact, overleg en feedback keuzes te moeten maken.
Onze advocaten, specialisten en fiscalisten krijgen veel te maken met ondernemers die advies en ondersteuning nodig hebben bij o.a. het maken van moeilijke keuzes en beslissingen gedurende de Corona periode. Vaak gaan corona gerelateerde kwesties gepaard met emotie en het maken van lastige beslissingen binnen een organisatie.

Heeft u vragen, twijfelt u ergens over of staat u op het punt om bepaalde beslissingen te nemen op juridisch of fiscaal vlak ?
Of heeft u een scenario of een herstelplan klaar staan voor nu en na de Covid-19 periode? En bent u op zoek naar begeleiding en ondersteuning waarbij u ieder moment te rade kan gaan bij een advocaat of specialist?

Neem voor meer informatie contact op, of vraag de digitale informatiebrochure aan. Wij hopen dat wij voor u van betekenis kunnen zijn voor nu in deze bijzondere tijd en de herstel periode die volgt na de Corona periode.

Contact – of informatie opvragen

Indien u contact wenst dan kunt u via bovenstaande link uw contactgegevens invullen.
Wanneer u alleen de informatie brochure wenst te ontvangen of u heeft een vraag dan kunt u dat via het digitale contactformulier kenbaar maken.

 

 

Lees hier de laatste artikelen van Meesterwerk voor Ondernemers.