We kunnen zeggen dat dit een bewogen jaar is geweest met ups en downs. Voor veel ondernemers was het rennen of stilstaan gaandeweg met de hoop op versoepeling, teleurstellingen en zoekende naar creatieve oplossingen.

Ondanks de crisis zijn er bedrijven die op volle toeren draaien nieuwe bedrijfsactiviteiten hebben gerealiseerd. Bedrijven die huidige en toekomstige prioriteiten hebben bijgesteld (of hebben moeten bijstellen). Als ondernemer wordt je flink getest op je creativiteit, flexibiliteit uithouding en doorzettingsvermogen. Wij hebben daar met z’n allen veel bewondering voor en hebben vele situaties van ondernemers voorbij zien komen.

Natuurlijk hopen we voor iedereen op een goede afsluiting van dit jaar en dat we met z’n allen in 2021 genoeg nieuwe frisse energie hebben om de schouders eronder te zetten.

Bereikbaarheid gedurende feestdagen

Het kantoor van Meesterwerk voor Ondernemers is tijdens de feestdagen gesloten vanaf 21 december 2020  t/m 3 januari 2020. Gedurende deze periode is Meesterwerk voor Ondernemers telefonisch niet bereikbaar.

Wel heeft u de mogelijkheid om een boodschap in te spreken of een e-mail te sturen naar info@meesterwerkvoorondernemers.nl  
Met uitzondering van dringende zaken worden E-mails weer beantwoord vanaf 4 januari 2021.

 

Lees hier de laatste artikelen van Meesterwerk voor Ondernemers.