Speciale actie om uw bedrijf te laten voldoen aan de AVG.

AVG Wetgeving

Alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken, hebben te maken met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die 25 mei 2018 officieel van kracht gaat. Het beleid omtrent het verwerken en bewaren van persoonsgegevens wordt veel strenger.

Dit betekent veel extra werk voor bedrijven. Processen moeten in kaart worden gebracht, organisatorisch en technisch moeten zaken op orde zijn en verwerkingsovereenkomsten met derde partijen moeten gesloten zijn.

Het kost veel tijd om alles stap voor stap binnen de organisatie door te nemen. Daarnaast is het ook belangrijk dat het beleid straks volledig is. Nalatigheid en incomplete documentatie kunnen hoge boetes als gevolg hebben. Meesterwerk voor Ondernemers heeft gesignaleerd dat veel bedrijven daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Met een workshop hebben we ondernemers zo goed mogelijk voorzien van informatie, maar we willen meer bieden dan alleen informatievoorziening.

Daarom bieden wij een zo voordelig mogelijk AVG Traject.

De Actie

Klanten van Meesterwerk voor Ondernemers met een Juridisch Servicecontract kunnen werkzaamheden laten uitvoeren tegen een sterk gereduceerd uurtarief. Meesterwerk voor Ondernemers vindt het belangrijk dat bedrijven actie ondernemen met betrekking tot de AVG en wil daarom meer voordeel bieden.

Daarom bieden we 10% extra korting op het offertebedrag voor het AVG Traject. Naast het gereduceerde uurtarief, gaat er dus ook nog eens 10% van het bedrag af. Het AVG Traject verloopt via een offerte op maat. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, onder andere de branche en de bedrijfsgrootte.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte opvragen.
Deze actie is geldig t/m 31 mei 2018.

Het AVG Traject

Aan het einde van het AVG Traject heeft u een rapport in handen met directe adviezen en stappen die u moet uitvoeren om uw bedrijf AVG-proof te maken.

Voorafgaand aan dat rapport worden, in een face-to-face gesprek met de hulp van een uitgebreide vragenlijst, alle AVG-onderwerpen behandeld. Daarbij wordt zowel ingegaan op de technische als op de organisatorische zaken van de AVG. Wanneer de inventarisatie volledig is doorlopen, wordt dit omgevormd naar een rapport met concrete stappen en aanbevelingen.

 

Uitvoering van de adviezen

U kunt zelf aan de slag gaan met de aanbevelingen en adviezen van het rapport, maar u kunt ook hulp inschakelen bij de implementatie van de adviezen. Om ondernemers de keuze te geven om het zelf uit te voeren, wordt dit onderdeel in de offerte niet meegenomen. Mocht u gebruik willen maken van hulp bij het uitvoeren van de adviezen, dan geldt ook voor deze werkzaamheden het gereduceerde uurtarief plus een extra korting.

Wat kost het AVG-Traject?

Meesterwerk voor Ondernemers biedt een speciaal AVG traject. De hoeveelheid werk om een bedrijf AVG-proof te maken, verschilt per bedrijf. Dit heeft te maken met de branche, de bedrijfsgrootte, de mate waarin organisatorische processen al bekend zijn etc. Daarom werken we voor het AVG traject met een offerte op maat. Maar wel met extra voordelen en kortingen, om ondernemers zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Naast het gereduceerde uurtarief voor leden, wordt op het AVG traject nog eens 10% extra korting gegeven. Een offerte voor het AVG traject is volledig vrijblijvend aan te vragen, zodat u eerst duidelijk uw voordeel in kaart kan zien, alvorens u gebruik maakt van deze actie.

Offerte aanvragen?

Om uw voordeel in kaart te brengen, maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat, zowel voor bestaande klanten als voor nieuwe klanten. Neem hiervoor contact op met de service afdeling van Meesterwerk voor Ondernemers.

E-mail:         Servicedesk@meesterwerkvoorondernemers.nl
Telefoon:     0172 – 23 33 00

© Meesterwerk voor Ondernemers, 2018